Cvoke zapošljavaju dizajnere

Posao: Senior dizajner (m/ž) – Junior dizajner (m/ž) – Motion & Video (m/ž)

Rok prijave: 15. travnja
Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos (rad od kuće i/ili povremeni dolazak u ured)
Pozicije: 

  1. Senior (marketinški) dizajner (m/ž)
  2. Junior dizajner (m/ž)
  3. Motion / videographer (m/ž)

1. Senior (marketinški) dizajner (m/ž)

Tražimo iskusnog marketinškog dizajnera koji/koja može ne samo vizualizirati key vizual prema preciznom briefu, nego i s nama promisliti vizualni aspekt kampanje i donijeti na stol inovativna vizualna rješenja. Ako imaš više od 4 godine iskustva – sve znaš. Produciramo digitalne formate, BTL i ATL. Za ovo prvo se od tebe ne očekuje da znaš i programirati, ali očekivat ćemo da razumiješ logiku online formata.

Tvoj će fokus primarno biti na razvoju kreativnih marketinških vizualnih komunikacija.

Pošalji nam portfolio i mail s par rečenica o sebi na radi@cvoke.hr do 15. travnja. Stavi naziv pozicije u naslov maila.

(Maksimalno smo diskretni i, ako ništa, voljeli bismo te barem upoznati)

2. Junior dizajner (m/ž)

Od tebe očekujemo veću sklonost ka digitalnim rješenjima; da znaš dizajnirati newsletter template, da ti nije stran dizajn i slajsanje landing stranica, interaktivnih digitalnih oglasa, i sl. Poznavanje bazične vektorske animacije je dobrodošlo.

Tvoj će fokus biti na online i social objavama i oglasima te inovativnim vizualnim formatima.

Pošalji nam portfolio (što god da imaš) i mail s par rečenica o sebi na radi@cvoke.hr do 15 travnja. Stavi naziv pozicije u naslov maila.

3. Motion dizajner / videographer (m/ž)

Po našem iskustvu, osobe koje znaju montirati kratki video, napraviti vektorsku intro animaciju i postaviti supere na recimo Instagram video, često znaju takav video i snimiti. Radimo puno Instagram storyja i story adsa, Reelse, Facebook i Linkedin te Tik-Tok videe (sve više).

Tvoj fokus će biti na Instagram, YouTube & Tik-Tok produkciji.

Pošalji nam portfolio (pokaži nam što znaš!) i mail s par rečenica o sebi na radi@cvoke.hr do 15 travnja. Stavi naziv pozicije u naslov maila.

Youtuberi & tiktokeri su i više nego dobrodošli!

ŠTO NUDIMO 

Uz sve standardne uvjete, nudimo toplinu male agencije i uzbuđenje rada s velikim klijentima & projektima. Rad od kuće ili iz ureda za senior / junior dizajnere. Treća pozicija (Motion & Videographer) podrazumijeva češći dolazak u studio/ured u Gajevoj 49.

ZAŠTO CVOKE

Negdje smo na razmeđu onoga što ljudi zovu digitalnom agencijom, content agencijom i kreativnom marketinškom agencijom. Aktivno radimo na brisanju tih granica i ne diskriminiramo niti jedan format ili kanal.

Ima nas 13 stalno zaposlenih u timu + sijaset vanjskih suradnika.

Radimo u pravilu s većim brendovima (PIK Vrbovec, Jamnica, Kaufland, Privredna banka Zagreb, Maistra, BIPA, Carlsberg, Podravka, FIVE…).

Veselimo se upoznati te!