CSMC u Cvokama

Tražimo Content & Social Media kreativca (m/ž)

Rok prijave: 7. veljače 2021.
Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos
Pozicija: Content & Social Media kreativac

Content & Social Media kreativac je osoba s izraženim osjećajem za prezentaciju, organizaciju, kreativnost i estetiku. U kontekstu marketinga, naravno, a s naglaskom na digitalne kanale i društvene mreže.

ŠTO ĆEŠ RADITI

  • Temeljem briefa i strategije predlagat ćeš tip i stil vizualnih komunikacijskih rješenja te viziju provoditi u djelo uz pomoć fotografa, dizajnera, social media menadžera i accounta. Da ne bude zabune, ne tražimo 3-u-1 fotografa, dizajnera, animatora i sl., već kreativnu osobu s vizijom.
  • Osim što tu viziju donosiš na stol, od tebe će se očekivati i operativna realizacija iste; koordinirat ćeš foto, video i dizajn produkciju, promišljati (širu) sliku brend prezentacije na digitalnim kanalima te iste vizualno (look&feel) usklađivati.
  • Konkretno, sa social media menadžerima razvijat ćeš tjedni i mjesečni plan objava te raditi na različitim kraćim projektima uz dizajnere, fotografe i snimatelje.

Tvoj osjećaj za estetiku i prezentaciju je presudan.

Bonus je ako dolaziš s iskustvom (i znanjem) iz područja fotografije, marketinškog dizajna, pa čak i scenografije, food stylinga ili modne industrije, no nikako nije uvjet. S obzirom na veliki broj klijenata u FMCG i prehrambenoj industriji (PIK Vrbovec, Jamnica, BIPA, Kaufland…) poželjno je poznavanje navedenih niša.

Najbolje je da pogledaš social profile spomenutih i bit će ti sve jasnije.

Uvjet je i prethodno iskustvo na sličnim pozicijama u marketinškim agencijama ili produkcijskim kućama.

ŠTO OČEKUJEMO OD TEBE

Uz navedeno, očekujemo da znaš (ili možeš brzo naučiti):

  • formate, vrste i tipove objava na društvenim mrežama
  • logiku i svrhu digitalnih i ostalih marketinških kanala
  • razumijevanje marketinške strategije i provođenje iste u djelo
  • zakonitosti foto i video produkcije
  • poznavanje kreativnih i dizajn procesa
  • sposobnost prezentacije i visok stupanj organizacije

ŠTO TI NUDIMO

Uvjete dogovaramo individualno, a pozicija obuhvaća i mogućnost rada od kuće, uz rad u uredu i studiju te povremeni terenski rad.

KAKO SE PRIJAVITI

Pošalji nam par rečenica o sebi i CV na radi@cvoke.hr i to najkasnije do 7.2.2021. u 23:59h (stavi naziv pozicije u naslov maila), a mi ćemo ti poslati par zadataka temeljem kojih te zovemo u sljedeći krug testiranja i dogovora.

ZAŠTO CVOKE

Cvoke su mala, flertna, nezavisna kreativna agencija. Isporučujemo smislene i strateški razrađene kreativne kampanje, a fokus nam je na produkciji sadržaja i digitalnim kanalima. Radimo s klijentima poput Kauflanda, Jamnice, PIK Vrbovca, BIPA Hrvatska, Carlsberg, Maistra, Privredna banka Zagreb i dr.